IDCity Luik

Wij zijn op zoek naar creatieve dromers, denkers en doeners die projecten willen opzetten in Luik!

Met haar 200.000 inwoners, universiteit, hogescholen en talloze cultuur- en ontmoetingsplekken is Luik een bruisende stad die constant in beweging is en haar blik op de toekomst richt.

Luik gelooft in de kracht van jongeren en wil hen inspireren om samen de stad mee vorm te geven. Heb jij toffe ideeën hoe je de stad nog beter maken? Cultuur, mobiliteit, liefdadigheid, sport, media, milieu, politiek, … het maakt niet uit op welk domein jouw idee betrekking heeft, zolang het maar leidt tot een betere samenleving

IDCity Day

Woon, werk of studeer je in Luik én heb jij bruisende ideeën voor de stad? Ben je daarnaast vrij op zaterdag 27 oktober? Schrijf je dan als de bliksem in voor de IDCity Day.

Je idee hoeft nog niet volledig uitgewerkt te zijn. Daarvoor komen we samen op zaterdag 27 oktober. Onder begeleiding van experts worden de ideeën verder uitgewerkt.

De dag zelf worden 3 winnende ideeën gekozen door de aanwezige jongeren. Die ideeën kunnen dan verder uitgroeien tot broeiende projecten voor de stad.

Je wint niet alleen 5000 € voor je idee maar wordt nog verder begeleid om je idee effectief te zien uitrollen in de stad.

Heb jij een idee? Schrijf dan snel in voor IDCity en we verwachten je op zaterdag 27 oktober in hartje Luik!